Az talán mindenki számára természetes, hogyha megvesz egy házat, akkor előbb-utóbb továbbadja. Mondhatni, hogy egy átlagos család az életében 2-3-szor ad el egy ingatlant. Amennyiben viszont egyből mobilházat vennének maguknak, akkor ezt megspórolhatják. De most nem erről szeretnénk beszélni. Hanem a mobilházakban rejlő üzleti lehetőségekről.

Kiknek lehet jó?

Jól belegondolva mindenkinek. És ezt most nem azért írjuk, mert ezt kell mondani. Korábban számos alkalommal foglalkoztunk már azzal, hogy mennyire jópofa, egyedi, hangulatos, és impozáns lehet egy ilyen tőlünk megrendelt épület.

Viszont azoknak, akik ingatlannal kapcsolatos befektetéseket szerveznek, kimondottan jó lehetőség rejlik benne. Miért is?

Először is ár-érték arányban biztos, hogy jobban járhatsz, mint egy fix rögzített, (nevezzük klasszikus) ingatlannal. A mobilitásában rejlő lehetőségekről is zengtünk már ódákat. De ezt egy kicsit tovább érdemes boncolgatni…

Milyen tevékenységhez passzol a mobil ház?

Azoknak lehet a többieknél is hasznosabb megoldás egy mobilház, akik rendszeresen táboroztatnak, mondjuk gyermekeket. Az ilyen épületekkel tulajdonképpen egy országos szintű táborsorozatot is meg lehet szervezni, évről-évre más helyszínen. Az ingatlanok adottak nem kell folyamatosan keresgélni és megegyezni egy új helyszín bérléséről, ahol az ingatlan állapotától függően akár horribilis árakat is elkérhetnek.

A vállalatok életében is egyre gyakoribb, hogy olyan programokat szerveznek a dolgozóknak, ahol kiszakítják őket a megszokott közegből, és valahova elviszik őket csapatépítés címszóval. Kicsit kapcsolódóan az előző ötlethez, érdemes lehet ilyen célra is velünk együttműködve felkészülni.

Szeretnél meggazdagodni a nyárból?

Magyarországon is számos helyen lehet nyaralni vízparthoz közel. Az emberek imádnak ilyen helyeken nyaralni. Mindössze annyi a feladatunk, hogy egy olyan helyet találjunk, ahol el lehet helyezni pár mobilházat. Ezeket bérbe adva egy vagyont lehet keresni.

És itt még csak nem is a Balaton Sound-ra gondolunk, ahol naponta legalább 40 ezer forint per fő alatt nem is lehet találni szállást. Ez egy olyan lehetőség, amelyet kár lenne kihagyni. De ehhez előbb kell neked, 1-2 mobilház. Ne keress tovább, itt vagyunk! Mi elkészítjük Neked az ideális házikót.