Egy embernek az életében az egyik legnagyobb anyagi kihívást az jelenti, hogy megszerezze a saját ingatlanját. Legyen szó akár lakásról, akár házról. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mi van akkor, hogyha megszeretjük az otthonunkat, de mégis valamiért tovább kell álljunk. Számos olyan esetleges probléma adódhat, amelyet el tudunk kerülni.

Az ingatlan eladás nehézségei

Biztos, hogy Te is nézegettél már új ingatlan után. Ilyenkor lehet, hogy megtetszik egy házrész, egy különös szoba, de az ingatlan összességében valamiért nem. Ilyenkor két lehetőséged van. Vagy tovább keresgélsz, vagy mégis megveszed, és a nem tetsző részeket átalakítod.

Legyen bármelyik is, a végeredményt az lesz, hogy az ingatlan úgy fog kinézni, ahogy Te szeretnéd. Belakod és az otthonod lesz. Ez egészen addig jó, amíg  nem kell egy nagyobb ingatlanba költöznöd, vagy  nem lesz szükséged egy nagyobbra, mert mondjuk, bővül a család. Mit lehet ilyenkor tenni?

Nagyobb pénzért cserébe kezdődik elölről a fent leírt folyamat. Vagy mégsem?

Van más megoldás!

Azt javasoljuk, hogy gondolkozz el azon, hogy saját „csigaházad lesz”. Hogy miért mondjuk ezt?

Rendkívül egyszerű. Hogyha végre kialakítasz magadnak egy igazán szép otthont, akkor arról nem szívesen mondasz le. Mi lenne, hogyha azért mert Majosházáról átköltözöl Győr mellé nem kéne lemondanod az álomotthonodról? Mindössze egy nagy szállító autó kéne, és az otthonoddal együtt költöznél?

Mi pontosan ezt kínáljuk Neked. Hogyha választasz egyet a nálunk elérhető konténerházak közül, az egy életre Veled maradhat, hogyha Te is ezt akarod. Sőt, ugyanúgy lehet bővíteni. Ahogy várost váltasz, nem kell ideiglenes otthont keresned, nem kell ingáznod. Mindössze annyi a feladatod, hogy találj egy telket, és az otthonod Veled tart.

Ez nagy mértékben segíti az új helyre beilleszkedést, hiszen, amint vége a munkának, a Te saját otthonod vár haza.

Ugye, hogy erre még nem is gondoltál? Nos, akkor ne habozz és keress fel minket! Mi ezt meg tudjuk Neked adni.