Sokat gondolkodtunk azon, hogy a mobilházaknak kik lehetnek a törzsvásárlói? Kik azok, akik igazán fantáziát láthatnak a csigaházakban. Sok gondolkodás, „brainstorming” és eltöltött óra után az alábbiakra jutottunk. te megtalálod magad köztük? Ha igen, akkor keress fel minket gyorsan.

A fiatal, életkezdők

Talán már korábban is említettük, hogy miért gondoljuk azt, hogy fiataloknak ideális választás lehet egy mobilotthon. Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy amikor elkezdünk dolgozni, akkor tízből kilenc embernek az elsődleges célja, hogy minél hamarabb saját otthon vásároljon.

A meglévő tőke hiánya, illetve az, hogy általában alacsonyabb bérért kezdenek az emberek dolgozni, megnehezíti ezt. Sőt, kijelenthetjük, hogy ritkán tudnak olyan otthont venni maguknak a fiatalok, amelyben akár le tudják élni az életüket.

Egy mobilház esetében más a helyzet. Hiszen ez egyből olyan impozáns külsővel, és belsővel rendelkezik, amelybe öröm hazajönni. Arról nem beszélve, hogy bővíthető, így egyáltalán nem kell elhagyni. Értelemszerűen itt arra gondolunk, amikor bővül a család kis lurkókkal, és szükség van még egy-két szobára.

Azt se feledjük, hogy a fiatalok sokkal rugalmasabbak, és egy jobb munkáért akár szívesen költöznek másik városba is. Ilyen esetben pedig nem kell otthont váltani, hanem elég magunkkal vinni. Ez megkönnyíti a beilleszkedést is. Szóval fiatalok, a mobilotthon mindenképpen Nektek való.

Üdülők, céges nyaralók

Egyre több vállalat választja azt, hogy a cég hatékonyabb működése érdekében elviszi a dolgozóit különböző helyekre, ahol aktív csapatépítés zajlik. Viszont csak ritkán esik a választás 3-4-5 csillagos szállodákra. Amennyiben mondjuk egy mobilparkot felhúznánk egy telekre, akkor:

  • nagy keresletre számíthatnánk
  • olcsóbban megúsznánk, mintha bármilyen más ingatlant építenénk
  • rugalmasan tudjuk elhelyezni egyik helyről a másikra

Amennyiben tehát Te nyaralással, üdültetéssel vagy nyári táborok szervezésével foglalkozol, akkor a mobilházak olyan lehetőséget nyújtanak Neked, amelyre valóban érdemes figyelned.

Most már csak az a kérdés, hogy konkrétan milyet szeretnél. Éppen ezért keress fel minket! Mi pedig megépítjük Neked, és elvisszük oda, ahova csak kéred. Ne várakozz, mi készen állunk!