A mai világban kimondottan előtérbe kerültek a külsőségek. Sokkal fontosabb a megjelenés, az autó, a ruháink, és persze az otthonunk, mint korábban. Az emberek elkezdték keresni az egyedi lehetőségeket. Nos, a ruhákban nem igazán tudunk segíteni, viszont az ingatlanokban olyat mutatunk, amelytől tuti leesik az állad.

Milyen egy modern ingatlan?

Igazság szerint számos olyan lehetőség adódik a modern építészetben, amely kifejezi a modern, ízléses stílust. Ez az a rész, ahol egy (vagy két) kép sokkal többet mond, mint ezer szó. A szavaknak sem maradunk híján, de előtte nézd meg ezt a képet! Laknál itt?

mobil otthon

mobil otthon

El tudod képzelni, hogy reggelente ide ülsz ki, és fogyasztod el a szokásos kávédat? Vagy itt ültök az asztal köré, és fogyasztotok el egy kellemes vacsorát?

Akkor van egy jó hírünk. Ez az ingatlan igazán könnyen a Tiéd lehet. Hogy hogyan? Tőlünk.

Mit kell tudnod?

Szép házat nagyon sokan tudnak Neked készíteni. Viszont, olyat más nem fog a rendelkezésdere bocsátani, amely ilyen lenne.

Mielőtt belevágnánk, mutatunk még egy képet. El tudod képzelni, hogy büszkén áthívod ide a barátaidat, hogy itt laksz?

Konyha

Konyha

Mit gondolsz ez milyen ház? Mármint hol helyezkedik el?

Ott, ahol csak akarod. Na jó, ez egy kicsit túlzás, de mégis közel áll az igazsághoz. Ez ugyanis egy általunk készített mobilház. Nem olyan ez, mint amit elképzelsz, hogy egy szépen kialakított lakókocsi, hanem egy valódi épület, a mobilitás minden előnyével.

Ha van egy ilyen házad, akkor lényegesen egyszerűbbé válhat az életed. Az ország bármely pontján is vállalhatsz munkát, hiszen nem kell azzal bíbelődnöd, hogy hol fogsz lakni. Nem kell szállodába menned. Az otthonod követ Téged mindenhova. Mindössze annyi a feladatod, hogy egy telket találj, ahova leteheted!

Az első lépés az, hogy megkeresel minket, és együtt megtervezzük, hogy mekkora, és milyen elrendezésű mobilházat álmodtál meg magadnak. Mi pedig egy olyan (természetesen négy évszakos) otthont készítünk Neked, amely minden igényedet maximálisan kielégíti. Kérdésed van? Gyere, és keress fel minket! Legyen kész minél hamarabb az álom (mobil)otthonod.