A XXI. század arról szól, hogy keressük az új és az alternatív lehetőségeket. Legyen szó akár a napelemekről, a napkollektorokról, a szélenergiára, az elektromos autózásról, vagy akár a saját otthonunkról. És mivel ilyen irányban érdeklődünk, ezért a lehetőségek is folyamatosan megújulnak. Egyre „vadabb” és olyan dolgokkal találkozhatunk, amelyet korábban el sem tudtunk volna képzelni. Mi most az alternatív otthonról szeretnénk egy kicsit bővebben beszélni, mert tudunk egy olyan megoldást, amelytől tátva marad a szád neked is. Készen vagy? Akkor kezdjük!

Miért kell az új?

Nagyon sokszor sokféleképpen próbálja az ember megfogalmazni, hogy mit is szeretne igazán, legyen szó akár egy egyszerű technikai eszközről, vagy akár álmaink otthonáról. De az egésznek az a lényege, hogy egyedi igényeink vannak, és hogy szeretünk kitűnni a tömegből.

Amikor ingatlanról beszélünk, akkor gyakran találkozhatunk olyan vágyakkal és igényekkel, amelyeket nem tudunk sablonos megoldásokkal teljesíteni. Egy egyedi fürdőszoba, egy csak a mi szánk íze szerint összerakott konyha. Senki máshoz nem hasonlítható ebédlő, és még lehetne sorolni.

Neked is vannak ilyen gondolataid? Remek, akkor most jöjjön a lényeg. Megmutatjuk Neked, hogyan lehet Tied a legegyszerűbben álmaid otthona. Ráadásul, még egy olyan óriási előnyt tartogat számodra, amelyet még nem is gondolnál.

A mobilházak varázsa

Ha megveszel a városban egy ingatlant, akkor azoknak bizony vannak fix paraméterei, és elrendezése. Ezeken persze valamilyen szinten lehet módosítani, de az alapja adott.

Mi lenne, hogyha az alapgondolatot is megváltoztatnánk a lakásvásárlással kapcsolatban? Ne vásárolj egyet, hanem építs!

Ennek a legnagyobb előnye, hogy Te magad döntöd el, hogy milyen legyen az elhelyezkedése, az elrendezése. Szereted, hogyha a hálószoba mellett van egy fürdő? Olyan ingatlant szeretnél, ahol a ház egyik végében vannak a gyerekek, míg a felnőttek a másik oldalon? Ez megoldható.

De hol lenne helyileg ez az ingatlan? Bárhol, ahol csak helyet találsz neki.

Az oldalunkon olyan mobilházat szerezhetsz magadnak, amilyet csak megálmodtál! Olyan felosztással, olyan bútorokkal, ami csak a Tied, és egy olyan környezetet teremt, ahol igazán otthon tudod érezni magad. Te is és a családod is.

És erről az ingatlanról soha nem kell lemondanod, csak akkor, hogyha úgy döntesz.

Mi történik, ha egy másik városba kell költöznöd? Semmi extra, fogod magad és átszállíttatod magaddal a másik városba. Mindössze egy telket kell találnod, ami biztosan sikerülni fog.

Milyen előnyei vannak a mobilháznak?

Szerkezetileg rendkívül jó és rugalmas, a modern igényeknek megfelelően.

Akik egy kicsit is utána olvastak a mobilházaknak, azt szokták nehezményezni, hogy persze ez mind szép és jó, de télen hideg van. Nos, valóban vannak külföldön ilyen jellegű mobilházak, amelyek nem négyévszakosak. Viszont mi csak olyan mobilházakat készítünk, amelyek ilyenek. Tehát megfelelő hőszigetelés mellett, télen meleg van (hiszen fűthető), nyáron pedig kellemes hűvös tud lenni.

A másik gyakori kétkedés az szokott lenni, hogy nem szép egy ilyen ingatlan, mert látszik, hogy fém. Nos, mi erre is gondoltunk. Leírhatunk mi ezer szót is, ez egy olyan dolog, amelyet az ember csak akkor hisz el, hogyha a saját szemével látja. Éppen ezért mi most mutatnánk egy-két képet arról, hogy milyen mobilházad lehet, hogyha minket választasz:

Nos, most hogy megbeszéltük milyen előnyei vannak, mennyire egyedi egy ilyen ingatlan már csak egy dolog maradt hátra: Keress fel minket! Mi nem csak mondjuk, de tényleg el is készítjük az igazi álomotthont. Az első lépés a Tied. Várjuk a megkeresésedet!