Jelenleg olyan korban élünk, amely soha nem látott lehetőségeket, és fejlődést hoz magával. Ki gondolta volna 10 évvel ezelőtt, hogy a telefonjával fogja befizetni a sárga csekket? Vagy, hogy olyan autóval fog közlekedni, amely nem fogyaszt benzint? Nos, akad még ilyen trend, és ide sorolhatjuk a mobil házakat övező egyre nagyobb érdeklődést és választékot is.

Milyenek a mobilházak?

Ahogy lenni szokott, persze ebből sem csak egyetlen egyféle létezik. Sőt, talán még jobban egyénire alakítható, mint egy hagyományos házikó. A paneloknál pedig mindenképpen. 🙂

Sokak fejében a mobil ház egyenértékű egy lakóautóval. Nos, történetesen ezeket is ide soroljuk, de mi igazság szerint másra gondolunk, és mást szeretnénk bemutatni Neked. Viszont az is elvehetetlen érdem az extra modern lakóautók fejlődése nagymértékben elősegíti a „csigaházak” térnyerését. Erről írunk is egy kicsit bővebben.

Nem olyan régen ugyanis lehetett olvasni a neten, hogy rendkívüli népszerűségnek örvendenek a 24 négyzetméteres lakóházak. Hogyha belülről megnézzük, akkor tényleg a szánk is tátva marad, hiszen olyan impozánsak, mint egy Budai csúcsingatlan.

Egyértelmű előnye ezen felül a mobilitás, ez persze elvitathatatlan. Viszont van vele egy nagy probléma, ami nem más, mint hogy mindössze 24 négyzetméter, Ebben nem lehet élni. De mi tudjuk a megoldást.

Mobilház nagyban

El tudsz képzelni egy olyan otthont, amely élvezi a teljes mobilitás előnyeit? Gondolj bele, hogy a otthonról dolgozol, de a társadnak ajánlanak Győrben egy szuper munkát, csak éppen ti Békéscsabán éltek. Lemondanál egy nagy lehetőségről? Ugye, nem?

Azzal, hogy egy olyan ingatlanod van, amelyet magaddal vihetsz, nagyban megkönnyíted a költözést, és az elhelyezkedést. Olyan nyugati mintára.

És az igazi csavar. Ez persze nem egy 24 négyzetméteres kis kocsi. Hanem egy olyan legalább 50 négyzetméteres valódi ház, amely belülről akár úgyis kinézhet, mint egy penthouse. Neked csak egy telket kell találnod, ahol elhelyezed. És hogy juthatsz ilyen álomotthonhoz?

Tőlünk. Mindössze annyit kell tenned, hogy felkeresel minket. Mi elkészítjük Neked azt az otthont, amelyet soha nem kell elhagynod. Legfeljebb ha Te szeretnéd. 🙂