Magyarországon most kimondottan lakásvásárlási láz van. A fizetések megfelelőek, a munkahelyek stabilak, és az állam is nagy mértékben támogatja a saját ingatlan megszerzését. Éppen ezért sokan keresgélnek is különböző ingatlanokat. De érdemes meggondolni, hogy nem lenne-e érdemes egy mobil házat venni inkább? Tarts velünk, és meglátod, hogy milyen jó lehetőség!

A nevéből is adódik, hogy mobil

Amikor egy ingatlant nézünk, akkor általában kiemelten fontos, hogy hol helyezkedik el. Nagyon gyakran futnak bele abba a szerencsétlen helyzetbe az emberek, hogy tetszik egy lakás, de nincsen jó helyen. Vagy fordítva. Jó a környék, de nem találnak egy olyan lakást/házat, amelybe szívesen beköltöznének.

Ezt egy mobilházzal rendkívül jól tudjuk orvosolni. A házunk belülről olyan lesz, amilyennek szeretnénk (keress minket bátran!), és olyan helyszínre fogjuk letenni, ahol szívesen lakunk.

„Fázni fogunk benne?”

Gyakori kérdés az érdeklődők között, hogy ez mind szép és jó, de télen hideg lesz. Nos, erre csak azt tudjuk válaszolni, hogy akkor lesz hideg, ha nem fűtünk. 🙂 Ugyanúgy, mint egy tégla, vagy panelház esetén. Az általunk készített házal ugyanis teljesen négy évszakosak.

Való igaz, hogy külföldön például Hollandiában annyi nem jellemző, hogy ilyen jellegű mobilházakat létesítenének, de nálunk ez az éghajlati és időjárási sajátosságok miatt egyértelmű volt, hogy csak ilyeneket készítünk.

„Olyan mintha dobozban élnénk?”

Hát igen ez is felmerül egyesekben. De ez csak azért van, mert sokaknak az ilyen típusú házak egyenértékűek az olyan konténerházzal, amelyben az építőipari munkások öltöznek át, vagy télen melegednek.

Nekünk, a mobilháznak nem csak a funkcionalitása, hanem az esztétikája is kiemeltem fontos. Olyan szép fa külső burkolatot készítünk, hogy nincs is olyan ember, aki megmondaná, hogy ez a ház valójában nem fából készült. Természetesen a kőburkolat is megoldható, szép minőségben.

Mit gondolsz sikerült meggyőznünk arról, hogy érdemes ilyen házikóban gondolkoznod? Persze, ez is olyan dolog, amelyet jobb, ha a saját szemével lát az ember. Éppen ezért keress fel minket! Mi elkészítjük álmaid mobilházát.