Amikor 20-as, 30-as éveinkben megvesszük az első otthonunkat, akkor ritkán lesz olyan, ahol leéljük az életünket. Ez viszont most megváltozhat. Egy olyan trendi, bővíthető, és impozáns lehetőséget mutatunk meg, amelyre nagyon nehéz nemet mondani. Ráadásul egyből olyan otthonod lehet, ahova büszkén hívhatod el az ismerőseidet. Jöjjenek a részletek!

Mi a fontos egy otthonban?

Természetesen az egyik elsődleges funkciója egy lakásnak, hogy otthonos legyen. Emellett nyilván olyan kinézetre is van szükség, hogy bátran merjünk bárkit elhívni magunkhoz, akár egy üzleti tárgyalásra is. Tulajdonképpen tükrözzön minket az otthonunk.

A mérete sem mindegy, hiszen legalább 45-50 négyzetméterre szüksége van egy fiatal párnak, akár egy gyermekkel is. Összegezve kívülről-belülről legyen olyan, amelyre valóban büszkék lehetünk, és legyen egyedi.

Miért adhatja meg ezt a mobilház?

Egyfelől jelenleg Magyarországon nem sokan rendelkeznek ilyen „csigaházzal”, ezért az egyediség efelől garantált. Másrészt, ha nálunk rendeled meg az új mobilotthonodat, akkor olyan egyedi külsőt adunk neki, amilyet csak kérsz. Senki nem mondja meg, hogy ez nem egy téglaház.

És ez nem csak a külső kialakításra vonatkozik, hanem igény szerint akár a belső térre is. Mutatunk egy példát:

Konyha

Konyha

A fent említett méretben, vagy akár nagyobban is el tudjuk számodra készíteni, így tényleg nincs más dolgod, mint találni egy közművesített telket, és mi oda leszállítjuk Neked a házadat. Már csak az a kérdés, hogy miből vedd meg?

A finanszírozás

Már egy egész cikket szenteltünk annak, hogy megírjuk, milyen sok lehetőség van egy ilyen mobilotthon finanszírozására, még úgy is hogy klasszikus értelemben nem vehető fel rá jelzáloghitel. Röviden leírva a Családi Otthonteremtési Kedvezmény és a Babaváró hitel is alkalmas arra, hogy pénzforrásként szolgáljon a házvásárláshoz. Sőt, még akár pótingatlant is be lehet vonni az ügy érdekében.

Ezek akár több, mint 20 millió forintot is jelenhetnek számunkra. Ez azt jelenti, hogy aggodalomra semmi ok. Nos, kedvet kaptál ahhoz, hogy valóban egyedi és trendi otthonod legyen? Akkor keress fel minket! Minden kérdésedet megválaszoljuk, megtervezzük az otthonodat, és nekilátunk a munkának.