négy évszakos házak

Sokkal egyszerűbb álomotthonhoz jutni, mint gondolnád!

By 2019.07.03. augusztus 5th, 2019 No Comments

Eddig talán csak álmodoztál az új, modern otthonról. Tudjuk, hogy egy építkezésbe belefogni mindig nagy áldozatokkal jár időben is, nem is beszélve az anyagiakról. Arra gondoltunk, hogy miért ne lehetne egy tágas és gyönyörű lakásod gyorsan, elérhető áron? Sőt, ha akarod teljesen berendezve. Felkeltettük az érdeklődésedet? Tarts velünk, és jönnek a részletek.

Mi is az a mobilház?

Gondolj bele, hogy ez egy olyan épület, amelyek 101 százalékban alkalmasak lakhatásra, viszont nincsenek a földhöz rögzítve. 🙂 És tényleg így van. Bármikor, amikor csak kedved tartja elszállíttathatod, és egy másik telken teheted le.

Elsőre biztosan egy olyan „bádogdoboz” ugrik be erről, mint amelyben a munkások szoktak átöltözni. Valahol ez érthető is, de a valóságban azonban nem így van. A lakáscélra kialakított mobilházaknál kívülről szinte meg sem mondanád, hogy nem téglából készült.

Ráadásul a a szigetelése is úgy van megoldva, hogy mind a négy évszaknak megfeleljen. Amennyiben ezzel kapcsolatban konkrétabb kérdéseid vannak, akkor írd meg nekünk, és megválaszoljuk!

Miért éri még meg?

Úgynevezett moduláris felépítése miatt, személyre szabottan egyénileg kialakítható, olyan belső elrendezéssel, amilyennel csak szeretnénk. Kívülről épp úgy, mint belülről az épület maga a XXI- század.

És akkor térjünk rá az anyagiakra! A bevezetőben is írtuk, hogy mennyivel tudunk jobban járni, mint adott esetben egy hagyományos, tégla építésű ingatlannal, vagy esetleg egy panellel.

Nagyjából 300 ezer forintos négyzetméterárral számolhatunk egy ilyen mobilház esetén. Gyorsan fejszámolással ez azt jelenti, hogy egy alap 50 négyzetméteres mobilházat meg tudunk venni 15 millió forintból.

Csak összehasonlítás végett a budapesti ingatlanárak jelenleg gyakran 600 ezer forint felettiek. Ha ebből indulunk ki, akkor a fele árral tudunk kalkulálni. Azért ez elég jól hangzik.

Ráadásul most akadnak olyan támogatások, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ilyen például a Babaváró hitel, amire akár 10 millió forintot is kaphatunk. Innentől már csak 5 millió forintra van szükség. A Családi Otthonteremtési Kedvezményről pedig még nem is szóltunk.

Innentől már tényleg csak egy kérdés maradt. Mikor keresel meg minket? Mi várjunk, hogy elkészíthessük az új (mobil)otthonodat.