Lehet, hogy még nem is gondoltál rá, hogy legyen egy saját konténerházad? Szerintünk ez előfordulhat. Viszont abban is biztosak vagyunk, hogyha elolvasod ezt a cikket, és megnézed az itt készült képeket, akkor ez meg fog változni. A jó hír, hogy amint rájössz, hogy Neked ez kell, mi el is készítjük számodra. Tarts velünk!

1: Mert mobil!

Viccesen csak csigaháznak is szoktuk hívni ezt az ingatlant. Nagyon sokan nem vesznek meg egy bizonyos ingatlant, mert nem pont azon a környéken van, ahol lakni szeretnének. Pedig a ház maga nagyon tetszik. És ennek a másik oldala is gyakran előfordul, vagyis hogy más helyre szeretnénk költözni, de nem szívesen hagyjuk el a házat.

Nos, ezek a problémák teljesen megszűnnek egy ilyen „csigaház” esetén. Hiszen olyan telekre tesszük le, ahová csak szeretnénk. És sokkal könnyebb is vele továbbmenni.

2: Mert gyorsabban kész, mint hinnéd!

Gondolj csak bele abba, hogy amikor egy téglaházat kell felépíteni, akkor azzal mennyi teendő van. Illetve mennyi különböző szakembert kell hívni, mire teljesen elkészül (még akkor is, hogyha a fele cimbora, aki besegít).

Mivel a konténerháznál a legtöbbjük munkája irreleváns, ezért nemcsak, hogy olcsóbban, de sokkal gyorsabban is elkészül. Amint ez megtörtént már csak a címet kell megadnod, és már szállítjuk is az új otthonodat. Jaj, majdnem elfelejtettük mondani, hogy ezek az ingatlanok természetesen 4 évszakosak, tehát télen is olyan meleget, és kényelmet nyújt, mint egy téglaház.

3: Mert dögösebb, mint hinnéd!

Ha meghallod az a szót, hogy mobilház, egyből az építkezéseken is használt melegedő, öltöző ugrik be. Bár van némi hasonlóság, de azért itt teljesen másról van szó. Sőt, kívülről akár fel sem tűnik, hogy ez egy mobilház. Nem hiszed el? Akkor ezt a képet nézd meg:

Sőt azt is megmutatjuk, hogy belülről mennyire szexi:

Mit gondolsz? El tudod képzelni, hogy egy ilyen otthonban folytatod az életedet? Akkor nincs is más dolgod, mint megkeresni bennünket! Az egyedi igényeidnek megfelelő méretű, s kialakítású álomotthon készítjük el Neked.